ALL INFO

Resan: 

Vi träffas på Kastrup kl 13:00 den 17/10 vid SAS incheckningsautomater. Planet lyfter kl 14:45 för att landa kl 17:50 på Mallorca. På flygresan ingår ingen mat men dock kaffe. När vi landat hoppar vi på vår egen transferbuss som tar oss till hotellet i Alcudia, en resa på ca 40 minuter.

Hemresan ser likadan ut fast åt andra hållet och vi beräknar landa på Kastrup kl 15:15 den 24/10 2020.

Träningen: 

Den mesta av träningen sker på gräsmattan precis vid hotellet, dock kommer vissa av passen att bedrivas på andra platser.

Hela träningschemat hittar du här, bara att klicka på länken

Boendet: 

Vi bor på Viva Blue, ett magnifikt sporthotell med alla faciliteter du kan tänka dig 150 meter från Medelhavet och den milslånga kritvita sandstranden. Vi bor i dubbelrumslägenheter med kök. Man delar alltså lägenhet med någon annan från Friskis&Svettis Helsingborg . Vill man ha eget rum så går det mot en extra kostnad, 2750 kr. Är man tre som vill bo i samma rum så löser vi det också.

Läs mer om Viva Blue här

Pris: 

11.500 kr/person 

I det priset ingår transfer, flygresan, boende på hotell Viva Blue del i dubbelrumslägenhet med kök, frukost och middagsbuffe och all underbar träning.

Enkelrumstillägg: 2750 kr (om man istället för att dela rum med en träningskompis vill bo själv)

Avbeställningsskydd: 249 kr/person 

Bagage: Det ingår 1 resväska som får väga max 23 kg/person plus ett handbagage på max 8 kg

Sista anmälningsdag:  27/3 2020 då även anmälningsavgift utställs.

Betalningsvillkor: En anmälningsavgift på 5000 kr/person skall mot faktura eller kreditkort i Resiabutik vara Resia tillhanda senast 1/4 2020.  Du kan alltså välja om du vill betala mot faktura eller gå in i valfri Resiabutik och betala.

Slutbetalning, 6500 kr kr, skall mot faktura eller kreditkort vara Resia tillhanda senast 30/6 2020

Resia skickar ut faktura till alla deltagare.

Arrangören: Resia är teknisk researrangör och är ytterst ansvarig.

Resevillkor: Läs mer här

Avbeställningsskydd: Resenär som tecknat avbeställningsskydd har ända fram till avresa rätt att avbeställa resan enligt reglerna i tecknad avbeställningsförsäkring ifall:

*resenären eller dennes make/maka/sambo nära släkting eller medresenären drabbas av allvarlig sjukdom eller olycksfall så att resan inte kan genomföras.

*resenären drabbas av annan allvarlig händelse som till exempel brand eller inbrott i den egna bostaden.

Resan ska då avbeställas så snart som möjligt och måste då styrkas skriftligen med läkarintyg/polisanmälan och/eller släktskapsintyg.

Ditt ansvar: Namnen i resenärens anmälan måste överensstämma med stavningen i passen hos resenärerna. Resia ansvarar ej för ev. konsekvenser eller merkostnader som kan uppstå på grund av felaktigt lämnade namnuppgifter. Den enskilde resenären ansvarar för att omgående vid mottagandet av dokumentation, oavsett i vilken form denna erhålls (fax, e-post eller på annat sätt) avseende Paketresearrangemanget, kontrollera samtliga uppgifter i dokumentationen. Om någon uppgift skulle vara felaktig skall detta omgående meddelas till Resia. Den enskilde Resenären ansvarar själva för att ta reda på vad som gäller i fråga om pass, visum, vaccinationer, intyg osv som krävs för Paketresearrangemanget.

Försäkring: Du kan mot en summa lägga till en reseförsäkring via Resia, kontakta Resia för mer information.